Gödön író olvasó találkozón mutatjuk be a Koló-könyvet

NOVEMBER 18. PÉNTEK: Koló - egy kenus legendája, író olvasó találkozóval egybekötött könyvbemutatót rendezünk Gödön. Az eseményre szeretettel várunk mindenkit, a helyszínen lesz lehetőség a könyv megvásárlására.

Gödön író olvasó találkozón mutatjuk be a Koló-könyvet

Idén lett volna 50 éves Kolonics György, ennek apropóján döntött úgy a fiatalon elhunyt, legendás kenusról elnevezett alapítvány kuratóriuma, hogy könyv jelenjen meg róla. Alapítványunk kommunikációs munkatársa, Tamás Rita írta meg a Koló életéről és hatásáról szóló könyvet, amelynek hivatalos bemutatóját október 13-án tartottuk meg a Stopper hajón.

Ám most újra könyvbemutatóra kerül sor, ezúttal Gödön mutatkozik be a Koló – egy kenus legendája című alkotás, ahol idén sétányt neveztek el a nagy bajnokról. A 18.30-kor kezdődő eseményen Vasvári Lili, a Göd egykori kajakosa és Tamás Rita, a könyv szerzője beszélgetnek.

Szeretettel várunk benneteket a József Attila Művelődési Házba (2131 Göd Pesti út 72.), a beszélgetés után, igény szerint, dedikálásra is lesz lehetőség. Gyertek el minél többen!